hArtfeelings logo

Testimonials

C. Gielliet, Docent Nederlands (2017) Fijne coach die mij kon brengen wat ik nodig had. Ik kon mezelf zijn. Cora hielp me zaken in te zien, zonder ‘voor te zeggen’.

Chantal van Loon MBA (2017), HR adviseur bij Ecolab In elk gesprek met de coach heb ik persoonlijk contact ervaren, waarbij er toch ook de benodigde zakelijke afstand werd behouden. Het persoonlijke is iets wat ik echt nodig heb om vertrouwen te kunnen hebben en geven. Daarnaast werd er goed geluisterd, maar ook met een kritische noot gekeken naar mijn bijdrage in zaken en mijn eigen aandeel mbt veranderingen. Heel fijn.

Anoniem (2017), Business & IT consultant, Ondernemer, ZZP-er Tijdens de intake is reeds aangegeven dat de coaching zich enkel richt op het stellen van vragen en niet op het geven van antwoorden. In de praktijk bleek dit ook precies zo uit te pakken. Het noodzakelijke vertrouwen was zeer snel gerealiseerd en er werd goed afgetast welke oefeningen de meeste toegevoegde waarde konden bieden. Tijdens de oefeningen werd een atmosfeer van rust en kalmte gecreëerd die erg hielp bij het focussen op specifieke vragen en gevoelens. Ik heb de coaching sessies als zeer nuttig en succesvol ervaren. De opgedane inzichten en het verhoogde zelfvertrouwen in slechts een paar sessies zijn van permanente aard waardoor ik er tot in de lengte van dagen profijt van zal hebben.

Ivo van Amerongen B.A.Sc. Chemical Engineering (2017), Manufacturing Intelligence & Data Analysis Farm Frites Int. B.V. Cora heeft een open mind benadering toegepast waardoor alle aspecten die op tafel kwamen ook ruimte kregen. Als er iets bij mij niet goed aansloot bleef ze er niet op hangen. Ik kon me altijd op mijn gemak voelen hierdoor. Ik heb een goede balans tussen theorie en “oefeningen” ervaren. De theorie was kort en helder en vaak zeer verhelderend en toepasbaar. Ze heeft, vind ik, echte tijd voor mij genomen en een heel persoonlijke benadering toegepast. Ik kan niet iets bedenken waar ze tekortgeschoten is, duidelijk anders had moeten doen of waar de faciliteiten iets beperkte oid.

Brigitte van Nieuwkoop (2017) Owner, Catering Delicious Mijn coach gaf goede inzichten en biedt oplossingen bij de problematiek waar ik tegenaan liep in mijn bedrijf. Soms vind ik het nog ongelooflijk dat door het coaching traject er zo ontzettend veel in positieve zin veranderd is in mijn bedrijf en persoonlijke leven. Ik zou haar alleen maar kunnen aanbevelen!

Emma Rekers (2014), Ontwikkelaar Educatie materiaal en Workshopleider Ik ken Cora als trainingsacteur en als coach. Als actrice is zij zeer bekwaam en weet met een flinke dosis humor zich zo in te leven dat elke rol haar perfect aangemeten zit en ‘past’. Steeds weer opnieuw. In de coaching ervaar ik haar als helder en scherp. Daagt zij uit en geeft inzicht in mogelijkheden zonder oordelend te zijn. Zij is heel zorgvuldig. En flexibel in haar persoonlijke en doeltreffende aanpak.

Margot van der Sluis (2014), Secretarieel Medewerker Wammes&Van der Sman Cora Pol heb ik leren kennen als een respectvolle, integere en zeer kundige coach, waar ik veel van geleerd heb. Bovendien heeft zij een dosis humor, ze is flexibel en geeft vertrouwen. Kortom, Cora is een hele leuke vrouw, die haar vak uitstekend verstaat, ik kan haar van harte aanbevelen!

Marloes van den Heuvel (2014), eigenaresse/trainer/personal coach van sportschool JustMove te Stolwijk Cora heeft als coach de kwaliteit je zelfkennis te vergroten, door de juiste vragen te stellen en daar een bewustwording van je eigen gedrag te krijgen, door haar empatisch vermogen voeld ik mij begrepen. Cora is een coach waarbij je je prettig voelt door haar warme persoonlijkheid, ze is betrokken, objectief en professioneel. Soms kom je niet verder in het leven, staat je persoonlijke ontwikkeling stil, door coaching met Cora zie je weer helder hoe je ervoor staat en wat je te doen staat. Door coaching van Cora , heb ik inzichten gekregen in mijn gedragspatroon. Helder gekregen wat is nu echt belangrijk voor me, zowel prive(persoonlijk) als zakelijk, waarom loop ik tegen dezelfde problemen keer op keer op, door haar coaching ben ik een stabieler mens geworden, maak ik betere keuzes en voel ik me een rijker, completer mens. Ik heb doelen bereikt, die voorheen onbereikbaar leken. Cora heeft de gave, je vraag(probleem) zo helder boven water te krijgen, dat er geen tien sessies nodig zijn om tot de kern te komen. Daar gaat ze dan zo laagdrempelig mee aan de slag, dat je in het dagelijks leven na zo´n coaching gesprek zoveel handvaten hebt, en je daar ook mee prikkelt om mee aan te slag te gaan, dat binnen no time voor jou helder is wat je anders kunt doen om bewuster, makkelijker in het leven te staan.

Mimi Vollers (2014), medewerkster grote zorginstelling Je voelt je meteen op je gemak. Kan vrijuit praten. Je krijgt direct adviezen waar je daadwerkelijk iets mee kan. Er wordt ook regelmatig een spiegel voorgehouden zodat je leert anders naar jezelf te kijken. Ik leer heel scherp naar mijzelf te kijken. Ben sterker geworden. Gaat nog wel eens mis maar signaleer snel mijn valkuilen. Cora is eerlijk, heeft respect voor de persoon die tegenover haar zit. Je voelt je veilig en dat praat makkelijk.